Az ügyvéd ajánló szolgáltatás

Egy valóban jól működő ügyvéd ajánló szolgáltatás létrehozása igencsak időszerű volt már. Ennek egyik oka az, hogy fejlődő országként, ahogy nő az emberek kárérzékenysége, egyre inkább és egyre hamarabb terelik a kialakult vitás helyzeteket jogi útra, egyre gyakoribbak a jogviták. Egy civilizált társadalomban, ahol demokrácia van, ez teljesen normális, és ez tekinthető a komoly viták elrendezése szempontjából a legintelligensebb és egyúttal törvényes útjának. Az ügyvéd ajánló ezt segíti elő, vagyis nem kell tetemes mennyiségű időt és pénzt áldoznia, mire megtalálja a megfelelő szakembert. Időt, pénzt és nem kevés fáradtságot spórol Önnek egy ügyvéd ajánló használata, hiszen ott minden információ összefut és minősítve van ahhoz, hogy ügye tényleg a legjobb kezekbe kerüljön.

Sokan a fejükhöz kapnának, ha visszagondolva az elmúlt évek-évtizedek során általuk átélt jogvitáikra, bírósági pereikre, kiszámolnák, hogy mennyi időt és pénzt emésztett fel az éves során az a hozzáállás, hogy a hozzánk legközelebb eső szakembert kértük fel jogi képviselőnknek. Ez a „kéznél/háznál van” állapot borzasztó kényelmesnek tűnik – de csak első pillantásra. Hasonló, mint amikor imádnivaló családtagunk, vagy rokonunk jön szóba egy munka elvégzésénél, de hát könnyen előfordulhat, hogy nem ő a legjobb a szakmában. Sőt! Egyáltalán nem nevezhető jónak, de hát ugyebár mi családtagként vagy barátjaként sosem olyan kapcsolatban voltunk vele, hogy ezt érdemben és teljességében meg tudjuk állapítani. Körülbelül az első, legfeljebb a második, bíróság által elutasított, hibásan elkészített beadvány után döbbenünk rá, hogy –bár nagyon szeretjük őt- nem éppen a legjobb embert választottuk. A másik hasznának az kínálkozik, hogy egy igen aktívan működő, dinamikus szűrője ez a piacon dolgozó ügyvédeknek, hiszen nagyon sok a tapasztalatlan, vagy csak szabadidejében hobbiból pereskedő hölgy és úr, aki alig várja már, hogy egy szaftos kis pert akasszon valakinek a nyakába. Ahhoz viszont ez egy meglehetősen drága mulatság.

ügyvéd ajánló

Az ügyvéd ajánló haszna

Az Ügyvéd ajánló haszna a dolog jellegét tekintve nehezen mérhető pontosan, de azért nagyságrendnyi becsléseket el lehet végezni azzal kapcsolatosan, hogy mondjuk egy peres eljárás véget érhetett volna 9-10 hónap alatt is, de valamiért a miénk 3 évig húzódott. Az ügyvéd ajánló folyamatosan a legjobb ügyvédekkel dolgozik együtt, akiket személyesen már kipróbáltak és folyamatos visszajelzés van a folyó ügyeikkel kapcsolatban is, már ami a velük kapcsolatos elégedettséget illeti – mert a többi az bizony ügyvédi titok.

Az ügyvéd ajánló működése

Az ügyvéd ajánló folyamatosan a legjobb, szabad munkakapacitással éppen rendelkező kiváló szakembereket gyűjti össze és megbízásaikról állandó jelleggel visszajelzést kér a megbízóiktól, hogy ténylegesen a legjobbakat tudja bárkinek ajánlani, napra készen. Az ügyvéd ajánló szolgáltatásának igénybevételéhez elegendő mindössze a honlapon keresztül megadni az elérhetőségünket és néhány mondatban összefoglalni az éppen aktuális problémánkat, aminek a beküldését követően néhány órán (de maximum egy napon) belül egy, a szakterületen járatos és tapasztalt ügyvéd hív vissza minket, hogy egy időpont egyeztetést követően le tudjunk ülni átbeszélni az ügyet. A honlap nem kér pénzt a szakember kiajánlásáért, csak az ügyvéd által megállapított munkadíjat kell kifizetnünk, ha szimpatikus számunkra. Az együttműködés után a rendszer természetesen kéri a véleményünket a kiajánlott ügyvédről.

Tetszett? Oszd meg másokkal is 😉Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin