Kisteherautó bérlés Budapesten

Múlt héten érkeztem haza külföldről és a cuccaim szállítása érdekében kisteherautó bérlés után kezdtem kérdezősködni a haveroktól. Gondoltam, hogy ők tuti segíteni fognak, mert hát én tíz évig voltam távol és azalatt rengeteg minden megváltozhatott. Hát, így is volt.

Kisteherautó bérlés az interneten???

Tudjátok nem vagyok egy offline ember, de azért azt nem gondoltam, hogy mind a családom, mind a haverjaim azzal fogadnak, ezt tudják javasolni. Mert én szörnyen macerás vagyok a cuccaimmal kapcsolatban és soha az életben nem engedném meg egy költöztető csapatnak, hogy ők vigyék a dolgaimat. Ez lehet marhaság, de hát én már csak ilyen vagyok. A kisteherautó bérlés, mint megoldás, az meg tulajdonképpen rám van szabva.

Az ember fogja magát felhívja a www.hatarauto.hu kisteherautó bérlés specialista céget, kiválasztja a legmegfelelőbb kocsit, aztán hajrá. Na ez volt az elméletem. De sajnos, mint oly sokszor Magyarországon, megint bebizonyosodott, hogy az elmélet köszönőviszonyban sincs a valósággal.

kisteherautó bérlés

A kisteherautó bérlés problémái 2016–ban

Ti mégis a baráti-családi segítség fronton feltett kérdéseket követően mégis hogyan kezdenétek bele az interneten vadászásba. Mert sajnos nekem más elképzeléseim voltak az ilyen oldalakról. Nem fogok elspoilerezni a poént, de tényleg baromi nehéz. Bocsánat. Ezt muszáj leírnom! Szörnyen szar a helyzet! Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy kik gyártanak le ennyi fos oldalt??? Először is, mintha 1980-at írnánk. Olvashatatlan betűtípusok. Áttekinthetetlen oldal. Logika????? Na azt felejtsétek el! Árak? Feltételek? Szerződés típus? Ugye most hülyéskedtek. Még hogy online keressek!

Na jó nem bírom magamban tartani. Megtaláltam a kisteherautó bérlés legjobbikát. Határautó a cég neve és tényleg mindent úgy csinálnak, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Nem tudsz tőlük lehetetlent kérni. Megkockáztatom, hogy ahol eddig éltem találkoztam ezzel a szintű profizmussal és főleg, kedvességgel.

Szinte el is felejtettem, hogy kisteherautó bérlés miatt kerestem meg őket, annyira megalakultunk az egyik munkatárssal a telefonban. Jó, mondjuk az első percben kiderült, hogy ő is élt 3 évet, pont ott ahol én. Elkezdtem mondani az igényeimet, mire van szükségem, mire szeretnék figyelni és mi az,a mit pénzügyileg nem szeretnék átlépni.

Mindenben annyira csípőből tolta a válaszokat, hogy alig bírtam jegyzetelni. Szóval imádtam a céget. Meg is beszéltük, hogy személyesen fogom a végleges döntésemet meghozni, hogy amikor elhatároztam magam a kisteherautó bérlés igénybevételére, akkor melyik kocsit veszem bérbe majd. Mert természetesen mind az ár, mind a garanciális feltételek, mind a szerződéses pontok tökéletesen megfeleltek az én igényemnek és jobbat tényleg, komolyan mondom, hogy hosszasan keresgélve sem tudtam volna találni.
És miután már túl is lettem az egész költözésen, őszinte szívvel ajánlom Nektek a Határautó céget, amennyiben teherautóra lesz szükségetek.

Tetszett? Oszd meg másokkal is 😉Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin